Recenzie od našich klientov bez cenzury, dôveryhodne

Túto čerstvú včeliu materskú kašičku som si objednala síce ešte pred cca rokom, no po roku skúšania viacerých produktov bola táto materská kašička jednoznačne naj 🙂 Mám problém s menštruáciou, je príliš dlhá a bolestivá. Po doužívaní tohto jedného balenia sa mi skrátila menštruácia zo 6 na 4 dni a aj bolesti boli znesiteľnejšie. Snažíme sa aj o bábätko, takže jej určite zostanem verná 🙂 ďakujem
Recenzia užívateľa Natália Darnadyová (Močenok)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2018-03-06

Už viackrát som objednala čerstvú včeliu materskú kašičku a som veľmi spokojná. Začala som to hlavne užívať na posilnenie immunity a na hormonálnu nerovnováhu a už po niekoľkých týždňov som začala pociťovať zlepšenie. Mám oveľa krajší pleť, zmizli mi vyrážky, akné. Pomaly už chceme plánovať aj bábetko a keď užívam včeliu materskú kašičku, tak mám príznaky ovulácie,bez toho žial nie. Teda vrelo odporúčam 🙂
Recenzia užívateľa szimoncsi89 (Vinica)
na produkt 3-mesačná kúra včelej materskej kašičky · 2018-02-28

Včeliu materskú kašičku objednávam už opakovane a s prestávkami užívam. Je to skutočne zázrak. Neberiem žiadne lieky, výsledky z komplexnej preventívnej prehliadky boli vynikajúce, lekára zaujímalo že čím si vo veku 50 rokov udržiavam kondíciu. Vďačím včielkam a včelárom, ktorý tento zázrak pre nás pripravujú. Anna Považská Bystrica
Recenzia užívateľa anna.rechtorikova (Žilina)
na produkt 3-mesačná kúra včelej materskej kašičky · 2018-02-13

Dobrý deň, vynikajúci produkt s vynikajúcimi službami predávajúceho. Po veľmi dlhom čase som natrafila konečne na niečo, čo mi nielen pomáha ale aj odstraňuje príčinu zdravotného problému, výrazne posilňuje imunitu ale aj posilní a človek sa cíti po fyzickej aj psychickej stránke lepšie. Považujem to za malý zázrak. Ešte raz ďakujem.
Recenzia užívateľa lindajack (Vechec)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 50g · 2018-01-26

vceliu matersku kasicku v mede v rodine pouzivame uz cca rok (samozrejme s preruseniami). Imunita sa definitivne zlepsila kazdemu z nas. Ja som s prekvapenim zistil ze mi zmizli (kolko vidim) vsetky bradavice z ruky (mal som ich cca 60 ks, a bojujem s nimi dlhe roky). Plus u deti zvysuje apetit ked ho stratia (napr. ked po chripke nechceli jest…hned prvy den uzivania materskej kasicky zacali normalne jest)
Recenzia užívateľa michal strizko (Bratislava)
na produkt Včelia materská kašička v krémovom mede 400g · 2017-11-30

Výborný produkt,pomohol pri nalomenej imunite..aj na chut sa da v pohode zvyknut..
Recenzia užívateľa Janulino (Levice)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2017-11-02

Každý rok čo rok som absolvovala v septembri maratón rôznych podporných prostriedkov imunity, aby som predišla nádche, ktorá sa u mňa s príchodom jesenného počasia každý rok objavila. S prvým balením ma nádcha zatiaľ obchádza aj napriek tomu, že okolo mňa sa nachádzajú chorí. Môžem len odporúčať 🙂
Recenzia užívateľa mmariquitaa (Košice)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2017-09-27

Velmi kvalitny produkt s mimoriadnymi zdravotnymi ucinkami.
Recenzia užívateľa Marcela Morvova (Bratislava)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2017-08-25

Včeliu materskú kašičku, som objednávala pre viacerých. Ich ohlasy boli veľmi pozitívne. Pán 80 rokov – už po veľmi krátkom používaní mi povedal, že má kašička okrem iného aj zahrievací účinok – bol zimomravý. Pán cez 60 rokov – pomohlo mu pri problémoch s trávením. Žena 56 rokov – po krátkom používaní materskej kašičky cítila prílev energie a psychickú pohodu.
Recenzia užívateľa Anna Toporcerova (Spišská Nová Ves)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2017-07-31

Krem s vcelym jedom a zelinkami sa mi velmi osvedcil aplikovat na krcove zily a rozne bolesti klbov. Nielenze posobi proti bolesti, ale uvedene problemy aj lieci. Ukazuje sa velmi vhodny aj na polyneuropatiu vyvolanu chemoterapiou, ale aj diabetom. Vrelo odporucam.
Recenzia užívateľa Marcela Morvova (Bratislava)
na produkt Krém s včelím jedom a 8 bylinkami · 2017-07-29